Ο Παπασταθόπουλος συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο με τη Νάπολι

04/09/2020 | 14:00

 

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι. Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, αλλά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Ισπανός προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Μικέλ Αρτέτα, δεν τον υπολογίζει στα σχέδιά του για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Gazzetta dello sport», η Νάπολι συμφώνησε με τον διεθνή στόπερ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την προοπτική ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο.

Έτσι ο διεθνής στόπερ θα επιστρέψει στη Serie A, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της Μίλαν, για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο μαζί με τον Κώστα Μανωλά.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ