Υava Πάτρας: Εξασφάλισε online ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 €, δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα και τους 3 μήνες του lockdown!

 

Υava Πάτρας: Εξασφάλισε online ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 €, δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα  και τους 3 μήνες του lockdown!

Την πιο «value for money» προσφορά για ετήσια συνδρομή γυμναστικής διαθέτει προς το κοινό φέτος ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων στην Ελλάδα, τα Yava Fitness Centers.

Με παρουσία στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της επαρχίας, φυσικά και στην Πάτρα με δύο χώρους άθλησης, τα Yava για ακόμα μια φορά πρωτοπορούν και πάλι, δίνοντας έμφαση στα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας , ενώ επενδύουν στην τεχνολογία, με τη χρήση και των ηλεκτρονικών ραντεβού για την επίσκεψη στους χώρους άθλησης αλλά και των gym panel (μόνιτορ), όπου ο κάθε αθλούμενος μπορεί να προπονείται ακόμα και μόνος του, χωρίς δηλαδή τη συχνή παρουσία και βοήθεια του γυμναστή.

Φέτος λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € παίρνοντας δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των group +) και παράλληλα να κερδίσεις και τους τρείς μήνες που έχασες λόγω του lockdown!

Ακόμα με την αγορά της ετήσιας συνδρομής γυμναστικής παίρνεις δώρο gift cards για να δώσεις σε γνωστούς και φίλους σου προκειμένου και εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την ίδια συνδρομή στην ίδια προνομιακή τιμή και να εξασφαλίσουν και εκείνοι επιπλέον δωροκάρτες για περισσότερα άτομα!

Η υπερπροσφορά αυτή της RED συνδρομής ισχύει για όλους και αυστηρά έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020, με δυνατότητα αγοράς από το γυμναστήριο της επιλογής σου ανά την Ελλάδα με μετρητά ή κάρτα, καθώς και με άμεση online αγορά από το site της εταιρείας εφόσον δεν θέλεις να περιμένεις!

Και γιατί να περιμένεις αφού μπορείς να την αγοράσεις άμεσα από εδώ

Αγοράζοντας από εδώ την ετήσια RED συνδρομή γυμναστικής των 68€ είτε είσαι ήδη μέλος των Yava και έχει λήξει η συνδρομή σου, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων
Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών
Συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση
Χρήση αποδυτηρίων και lockers
Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σου το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά
Οπτικοακουστικό υλικό για τον νέο κόσμο των Yava το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά με οδηγίες γυμναστικής αλλά και διατροφής

 

Δωρεάν εγγραφή αξίας 30€
3 gift cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 68€.
Όπως σημειώνουν τα Yava, τα μέλη που είχαν ενεργή συνδρομή κατά τη διάρκεια του lockdown (από 13/03/20 και μετά), παίρνουν δώρο και τους 3 μήνες του lockdown (σύνολο δηλαδή 15 μήνες)!  

 

Το έμπειρο προσωπικό των Yava Fitness Centers στην Πάτρα σε περιμένει για να σε καθοδηγήσει σωστά και με ασφάλεια ενώ θα σε βοηθήσει να σχεδιάσετε το πρόγραμμα εκγύμνασης που σου ταιριάζει με τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

Και όταν λέμε η πιο «value for money»  προσφορά της αγοράς το εννοούμε, αφού μετά τη λήξη της συγκεκριμένης προσφοράς οι τιμές όπως αναφέρουν τα Yava θα αλλάξουν πολύ προς τα πάνω… Οπότε μην περιμένεις… και εξασφάλισε τώρα την εγγραφή σου στα Yava Πάτρας online εδώ.

ΥΑVA ΠΑΤΡΑΣ

Διεύθυνση: Καλαβρύτων 52-56 & Φλέμινγκ, Email: [email protected], Τηλ.: 2610 278600

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 89-91, Πάτρα, Email: [email protected], Τηλ.: 2610 222730

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης