Πάτρα: Με έξοδα της εταιρείας ο επαναπατρισμός της σορού του Αιγύπτιου ψαρά

Επαναπατρίζεται σήμερα με έξοδα της εταιρείας που διαχειρίζεται το αλιευτικό σκάφος «Παναγία» η σορός του Αιγύπτιου αλιεργάτη που πνίγηκε το περασμένο Σάββατο στον Πατραϊκό κόλπο.

Τραγωδία στην Ιχθυόσκαλα της Πάτρας – Πώς ο άτυχος 33χρονος που εργαζόταν σε καΐκι έχασε τη ζωή του – Τί λένε μάρτυρες του τραγικού συμβάντος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ο 34χρονος ψαράς τα τελευταία 4 χρόνια εργαζόταν στο καϊκι. Τη μοιραία βραδιά ήταν υπεύθυνος για το καλάρισμα των διχτυών όταν για άγνωστο λόγο, πιθανότατα από μια λάθος κίνηση, βρέθηκε στο νερό, μπλεγμένος στα βαριά δίχτυα.

Στη σορό του 34χρονου ψαρά, διενεργήθηκε χθες νεκροψία – νεκροτομή και διαπιστώθηκε και τυπικά, ότι ο θάνατός του, επήλθε από πνιγμό.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)