Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch” : Εδώ μαθαίνεις και Αγγλικά!

 

Το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras” (SD) που δημιουργήθηκε το 2000, από το 2009 στο “SD” διδάσκονται και Αγγλικά . Η εμπειρία μας στο χώρο και η επιθυμία των μαθητών μας ,μας οδήγησε το 2009 στην απόφαση να δημιουργήσουμε τμήματα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας, σημειώνουν οι ιδρυτές του Κέντρου .

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή και οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Αγγλικής Φιλολογίας και φυσικοί ομιλητές της γλώσσας.

Η μέθοδος μας είναι επικοινωνιακή , έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον ίδιο τον μαθητή , χρησιμοποιώντας τόσο τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα όσο και καταξιωμένους παραδοσιακούς τρόπους. Η εμπειρία μας στο χώρο μας επιτρέπει να κάνουμε τον σωστό συνδυασμό ώστε οι μαθητές μας  να αισθάνονται  την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας σαν ένα ταξίδι εξερεύνησης και όχι σαν μια υποχρέωση.

Το κύριο μέλημα μας είναι οι μαθητές μας να έρχονται στο μάθημα και να φεύγουν από αυτό με ένα πλατύ χαμόγελο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ –  ΕΝΗΛΙΚΕΣ
PREELOWER A :Τμήμα ενηλίκων αρχαρίων με αντίστοιχο υλικό και προσαρμοσμένη θεματολογία. Πολύ σύντομα μπορείτε να επικοινωνήσετε σε ένα βασικό επίπεδο.
PREELOWER B: Εσείς που καταλαβαίνετε κάποια βασικά πράγματα αλλά δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, θα καλύψετε τα κενά σας ,θα ενισχύσετε το λεξιλόγιο σας και θα οργανώσετε τη γνώση  σας.
PREELOWER C: Για όσους χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να φτάσουν στην αρχή του επίπεδου LOWER .Με μια σύντομη επανάληψη και ενασχόληση με όλες τις δεξιότητες (γραπτός και προφορικός λόγος,  κατανόηση κείμενων και ακουστική κατανόηση) θα αισθανθούν την απαιτούμενη ασφάλεια για να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις.
LOWER : Όσοι έχετε κάνει στο παρελθόν μαθήματα αλλά δεν έχετε το LOWER θα μπορέσετε με την βοήθεια μας και την απαραίτητη εξάσκηση να αποκτήσετε το πιστοποιητικό Β2 από όποιον φορέα εσείς επιθυμείτε.
PROFICIENCY: Το τμήμα αυτό οδηγεί στην ολοκλήρωση της εκμάθησης των Αγγλικών. Η διάρκεια του είναι 8-10 μήνες, ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Εμείς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα με διαγνωστικά tests να διαπιστώσετε μόνοι σας το επίπεδο σας και με την απαραίτητη βοήθεια από εμάς να πάρετε την σωστή απόφαση ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
Απόκτηση πιστοποιητικού από τον φορέα που εσείς επιθυμείτε.
Οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Αγγλικής Γλώσσας και φυσικοί ομιλητές της γλώσσας.
Η επιτυχία των μαθητών μας αγγίζει σε κάθε εξεταστική περίοδο το απόλυτο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ