Αστυνομία στην Κάτω Αχαΐα διέκοψε υπαίθριο γλέντι γάμου με εκατοντάδες άτομα - Είχε στηθεί στη συνοικία των Ρομά - Για σήμερα είναι προγραμματισμένο το μυστήριο - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. - ΦΩΤΟ

Υπαίθριο γλέντι για γάμο που θα ... γίνει σήμερα στην Κάτω Αχαΐα, διέκοψε η αστυνομία της δυτικής Αχαΐας το βράδυ της Παρασκευής. 

Η αστυνομία κλήθηκε να διαχειριστεί μια ακόμη φορά, τον συνωστισμό που προκαλούν τα γλέντια των Ρομά στους δρόμους της Κάτω Αχαΐας με πολύ κόσμο μαζεμένο, γεγονός που βάσει των σχετικών διατάξεων, ενισχύει τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού. 

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο όπου είχε στηθεί το υπαίθριο γλέντι με περιπολικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν συστάσεις και ο κόσμος απομακρύνθηκε. Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι δεν είχαν μουσική και αμέσως μετά τις συστάσεις, το γλέντι διαλύθηκε. Τί θα γίνει όμως σήμερα, μέρα όπου έχει προγραμματιστεί ο γάμος, για τον οποίο γλεντούσαν ήδη από χθες; Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η αστυνομία θα επιτηρεί τον χώρο από νωρίς σήμερα το απόγευμα προς αποφυγή ενός εκ νέου συνωστισμού. 

Διαβάστε επίσης