Παύλος Βαρδινογιάννης: Διακοπές στο νησί των ανέμων με τη Σάσα Σταμάτη

26/08/2020 | 12:14

 

 

Στη Μύκονο απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές ο Παύλος Βαρδινογιάννης παρέα με την καλή του φίλη, Σάσα Σταμάτη. Εκτός από το πάρτι με ελάχιστους φίλους που έκανε ο επιχειρηματίας για τα γενέθλιά του, η παρουσιάστρια και ο Παύλος Βαρδινογιάννης απόλαυσαν συντροφιά το μπάνιο τους στη παραλία Καλό Λιβάδι!

O φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τη δημοσιογράφο και τον επιχειρηματία την ώρα που έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία παρέα με φίλους.

Όσο για τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Σάσα Σταμάτη, έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής, πως η σχέση ανάμεσά τους, παραμένει φιλική.

 «Είμαστε φίλοι με τον Παύλο. Το ξέρεις πολύ καλά γιατί είχαμε πάει και στον γάμο του μαζί. Δεν με στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα γιατί εγώ έχω πει την αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ούτε ο Παύλος στενοχωριόνταν. Είναι πολύ μακριά από όλα αυτά», έχει δηλώσει πρόσφατα η παρουσιάστρια.

12/01/2026
12/01/2026 | 08:35

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη