Παύλος Βαρδινογιάννης: Διακοπές στο νησί των ανέμων με τη Σάσα Σταμάτη

26/08/2020 | 12:14

 

 

Στη Μύκονο απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές ο Παύλος Βαρδινογιάννης παρέα με την καλή του φίλη, Σάσα Σταμάτη. Εκτός από το πάρτι με ελάχιστους φίλους που έκανε ο επιχειρηματίας για τα γενέθλιά του, η παρουσιάστρια και ο Παύλος Βαρδινογιάννης απόλαυσαν συντροφιά το μπάνιο τους στη παραλία Καλό Λιβάδι!

O φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τη δημοσιογράφο και τον επιχειρηματία την ώρα που έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία παρέα με φίλους.

Όσο για τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Σάσα Σταμάτη, έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής, πως η σχέση ανάμεσά τους, παραμένει φιλική.

 «Είμαστε φίλοι με τον Παύλο. Το ξέρεις πολύ καλά γιατί είχαμε πάει και στον γάμο του μαζί. Δεν με στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα γιατί εγώ έχω πει την αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ούτε ο Παύλος στενοχωριόνταν. Είναι πολύ μακριά από όλα αυτά», έχει δηλώσει πρόσφατα η παρουσιάστρια.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος