Πάτρα: Στο χειρουργείο μπήκε ο χειριστής ερπυστριοφόρου οχήματος που τον καταπλάκωσε το μεγάλο μηχάνημα - Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην Καλλιθέα

 

Στο χειρουργείο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, μεταφέρθηκε αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος όπως έγραψε το tempo24, νωρίτερα το απόγευμα τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια, κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης της μεγάλης φωτιάς στην περιοχή Καλλιθέα. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στην Καλλιθέα-Τον καταπλάκωσε ερπυστριοφόρο ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο δεξί του πόδι και υποβλήθησε σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αντιπεριφερειάρχης Χαρ. Μπονάνος επισκέφθηκε τον τραυματία που δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του, μαζί και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», Ηλία Θεοδωρόπουλο, εκφράζοντάς του την αμέριστη συμπαράστασή τους και περαστικά.

Ο άνδρας εργάζεται στο Εργοτάξιο της Περιφέρειας και τραυματίστηκε, τη στιγμή της εκφόρτωσης ερπυστριοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής κοντά στην Πλατανόβρυση – Μέντζενα, προκειμένου να ξεκινήσει διαδικασία δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών, ωστόσο το όχημα υποχώρησε με συνέπεια να πέσει πάνω στον άνδρα και να τον τραυματίσει σοβαρά στα πόδια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στον νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ