Ολυμπιακός: Το Σάββατο στην Αθήνα ο Ραφίνια

 

 

Το Σάββατο (22/8) θα αφιχθεί στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ραφίνια. Το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον Βραζιλιάνο σταρ αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:00. Ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά. Ο ατζέντης του δεξιού μπακ, δε, αναμένεται στην Αθήνα μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή σήμερα, Παρασκευή (21/8).

Ο Ραφίνια έκανε χρήση της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Φλαμένγκο σε περίπτωση πρότασης από ευρωπαϊκό σύλλογο, καθώς ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας. Από το καλοκαίρι του 2019 που αποκτήθηκε από τη Φλαμένγκο, ο Ραφίνια κατέκτησε ένα Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας, το Σούπερ Καπ και αγωνίστηκε σε συνολικά 46 ματς. Πριν τη Φλαμένγκο αγωνιζόταν στην Μπάγερν, με την οποία κατέγραψε 266 συμμετοχές από το 2012 και σημείωσε 6 γκολ, ενώ μοίρασε και 29 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν, ο Ραφίνια έχει φορέσει τη φανέλα των Τζένοα, Σάλκε και Κοριτίμπα.

Διαβάστε επίσης