Αχαϊα: Σε κατ' οίκον καραντίνα οι δύο νεαροί που νόσησαν από κορονοϊό στο Λόγγο

Σε κατ' οίκον καραντίνα στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οι δύο νεαροί που διαγνώστηκαν με κορονοϊό , κάνοντας τις διακοπές τους στην περιοχή του Λόγγου Αιγιαλείας.

Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό οι δύο νεαροί που διαμένουν στην Αθήνα είχαν έλθει στο Λόγγο για ολιγοήμερες διακοπές , ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν βρεθεί στη Μύκονο, όταν εμφάνισαν συμπτώματα της νόσου.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών απομονώθηκαν και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στην Αθήνα για να παραμείνουν σε καραντίνα , καθώς δεν θεωρήθηκε απαραίτητη η εισαγωγή τους σε νοσοκομείο αναφοράς. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Εξάλλου, από το Γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:
«Η είδηση για την πιστοποίηση δύο κρουσμάτων κορονοϊού σε δύο νεαρούς παραθεριστές στη Δυτική Αιγιάλεια, πράγματι επιβεβαιώνεται από τους αρμοδίους φορείς. Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό είναι νεαρής ηλικίας, δεν έχουν έντονα συμπτώματα, βρίσκονται ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό στον τόπο καταγωγής τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.
Ο Δήμος Αιγιαλείας συνιστά ψυχραιμία και σύνεση στους πολίτες, ντόπιους και επισκέπτες, και εφιστά την προσοχή όλων, ώστε να τηρούνται ανεξαιρέτως όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού (προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις ασφαλείας, αποφυγή συνωστισμού). Επίσης, οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται πάντα από επίσημες πηγές σχετικά με όσα αφορούν στην πανδημία του κορονοϊού και όχι από ανυπόστατες φήμες».
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ