Αχαΐα: Δεν είχε εκδώσει ποτέ ταυτότητα, είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Είναι 43 ετών, δεν έχει εκδώσει ποτέ στη ζωή του ταυτότητα, έχει καταδικαστεί σε περισσότερα από 10 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας διακίνηση ναρκωτικών κια άλλα αδικήματα και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Ο άνδρας που εντοπίστηκε και συνελήφθη τη νύχτα της Πέμπτης στην Μυρτιά Αιγίου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αχαΐας, είχε έρθει στην Αιγιάλεια από την Κέρκυρα, πιθανόν για τη διάπραξη αδικημάτων.

 Δεν κατάφερε όμως να διαφύγει της προσοχής των αστυνομικών που τον σταμάτησαν και άρχισαν να τον ελέγχουν.

Με μεγάλη δυσκολία, λόγω της στέρησης εγγράφων και αφού τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια Αιγίου, κατάφεραν να διαπιστώσουν οτι ο 43χρονος διωκόταν για πληθώρα αδικημάτων, έχοντας στην “πλάτη του” καταδικαστικές ποινές ετών.

Μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο άνδρας θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ οι Αστυνομικές Αρχές ερευνούν τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στην περιοχή, καθώς και το ποιοι τον είχαν καλέσει

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ