Επεισόδιο σε πτήση από Ρόδο για Αθήνα: Επιβάτης αρνούνταν να βάλει μάσκα


Επεισοδιακή ήταν η πτήση αεροσκάφους από Ρόδο προς Αθήνα, καθώς ένας Πολωνός τουρίστας αρνούνταν να βάλει μάσκα και διαπληκτίστηκε με άλλους επιβάτες.

Οπως αποκαλύπτει η «Ροδιακή», ο τουρίστας ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα με το χθεσινό απογευματινό δρομολόγιο της Aegean.

Ατομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση υποστήριξαν χθες, μιλώντας στη «Ροδιακή», ότι ο Πολωνός τουρίστας ήταν δύστροπος, εριστικός και δεν άκουγε κανέναν, αλλά ούτε και πειθαρχούσε στις υποδείξεις του πληρώματος. Μια έβαζε και μια έβγαζε εντελώς τη μάσκα προστασίας με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος. Το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και στους επιβάτες αποφεύχθηκε χάρη στη στάση που επέδειξαν οι ψυχραιμότεροι. Για το περιστατικό ενημερώθηκε πάντως η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο Τμήμα Ασφαλείας. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης