Γιατί μπήκαν σε καραντίνα έξι υγειονομικοί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Σε καραντίνα στο σπίτι τους παραμένουν έξι υγειονομικοί, τραυματιοφορείς και νοσηλεύτριες των ΤΕΠ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών που εκτέθηκαν στον κορωνοιό.

Οι υγιειονομικοί διαχειρίστηκαν την περίπτωση μιας γυναίκας που οδηγήθηκε σε εμπύρετη κατάσταση λόγω του ιού στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες παρά την οδηγία που θέλει τους ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα να απομονώνονται αμέσως μετά τον μοριακό έλεγχο, στη συγκεκριμένη περίπτωση της ασθενούς από περιοχή εκτός Αχαΐας, δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο και παρέμεινε επί ώρα στα ΤΕΠ, ενώ ήλθε σε επαφή με εργαζομένους του νοσοκομείου.

Όταν η ασθενής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αποφασίστηκε οι εργαζόμενοι να τεθούν σε καραντίνα.

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)