Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε παππούς

Η κόρη του Κάθριν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Ένας ευτυχισμένος παππούς είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Η κόρη του διάσημου ηθοποιού και της Μαρίας Σράιβερ, Κάθριν – όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα - έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον ηθοποιό Κρις Πρατ.

Η 30χρονη κόρη του Σβαρτσενέγκερ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, όλα πήγαν καλά με τον τοκετό. Το ευτυχές γεγονός επιβεβαίωσε στο Entertainment Tonight ο γιος του ηθοποιού, Πάτρικ.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού σημειώνουν πως η κόρη του Σβαρτσενέγκερ και ο Κρις Πρατ πέρασαν το πρώτο Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους. Ωστόσο, φαίνεται πως αρχικά ο «Εξολοθρευτής» δεν είχε καταφέρει να συναντήσει την εγγονή του, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οικογένειες δεν μπορούσαν να δουν το μωρό από κοντά στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στο σπίτι, οι περήφανοι παππούδες, κατάφεραν κι επισκέφτηκαν το νεογέννητο μωρό και πρώτο τους εγγόνι.

Ο Κρις Πρατ έχει έναν ακόμη γιο, τον 8χρονο Τζακ, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Άννα Φάρις. Η μικρούλα, όπως ανακοίνωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας και την πρώτη της φωτογραφία, θα πάρει το όνομα Lyla Maria.

Διαβάστε επίσης