Πάτρα: "Καμπανάκι" του ΣΚΕΑΝΑ μετά τα φαινόμενα συνωστισμού σε κλαμπ - Εκτακτη σύσκεψη - "Κινδυνεύουμε με λουκέτα"

Φωτο αρχειου

 

"Καμπανάκι" προς τους καταστηματάρχες προκειμένου να τηρούν τα προστατευτικά μέτρα κατά του κορονοϊού αναμένεται να χτυπήσει σήμερα η Διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ. 

Συγκεκριμένα σήμερα στις 12 το μεσημέρι η διοίκηση του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής της Αχαϊας μετά από σειρά καταγγελιών για  μπαρ που λειτουργούν παραβιάζοντας τους κανόνες και υπάρχει συνωστισμός , με αποτέλεσμα το μέτρο για κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα , όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές , αν εφαρμοστεί και στην περιοχή , καλεί στα γραφεία τα μέλη για να ενημερώσει για την επείγουσα κατάσταση.

Οι εικόνες σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας με τον νεαρόκοσμο να χορεύει ακατάπαυστα μέχρι το ξημέρωμα, έγιναν αρχικά viral μέσω των social media. Δεκάδες stories κυκλοφόρησαν στο instagram και το facebook από το συγκεκριμένο μαγαζί δείχνοντας τον έναν… πάνω στον άλλον!  Και φυσικά το επαναλαμβανόμενο αυτό γεγονός προκάλεσε την έντονη ανησυχία των υπολοίπων οι οποίοι δηλώνουν πως «για να κονομήσει ενας καταστηματάρχης… κινδυνεύουμε όλοι οι υπόλοιποι με λουκέτο»! 

Ολα αυτά κινητοποίησαν τον ΣΚΕΑΝΑ , ώστε να τερματιστούν ανάλογα φαινόμενα που πλήττουν τον κλάδο και θα επιφέρουν μέτρα που θα αποτελέσουν "ταφόπλακά" για την εστίαση στην περιοχή.