Αναστασία Γιούσεφ: Είμαι συντηρητική και ας μη φαίνομαι

 

Σε πιπεράτες ερωτήσεις απάντησε η Αναστασία Γιούσεφ καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open το πρωί της Πέμπτης.

Η εκρηκτική χορεύτρια αναφέρθηκε στην τρίμηνη σχέση που διατηρούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και το φλερτ που της έκανε ο Νίκος Βέρτης.

«Έχω σπουδάσει οικονομία και διοίκηση κι επίσης έχω κι ένα ταξί. Είμαι ταξιτζού!» εξομολογήθηκε με χαμόγελο η Αναστασία Γιούσεφ.

Αναφερόμενη στα ταμπού που έχει στο ερωτικό κομμάτι, είπε: «Στο ερωτικό κομμάτι έχω αρκετά ταμπού, είμαι συντηρητική κι ας μη φαίνομαι, δεν κάνω πολλά τρελά κόλπα και περίεργα».

Σχετικά με το ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν προσφέρει για να εμφανιστεί σε πάρτι, η χορεύτρια απάντησε: «Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτι με Άραβες. Εννοείται ότι δεν πήγα».

Η Αναστασία Γιούσεφ αναφέρθηκε και στην τρίμηνη σχέση που είχε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και το φλερτ που δέχθηκε από τον Νίκο Βέρτη: «Παλαιότερα με είχε φλερτάρει ο Νίκος Βέρτης, χρόνια πριν, αλλά δεν υπέκυψα. Αληθεύει ότι είχα σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Είναι πολύ καλό παιδί και εννοείται ότι θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στο δρόμο. Αυτός δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε, ύστερα από αυτά που είπα πρέπει να έχει θυμώσει».

Διαβάστε επίσης