H Φούλαμ πήρε το ματς των 150 εκατομμυρίων

05/08/2020 | 11:02

 

Η Φούλαμ νίκησε στην παράταση 2-1 την Μπρέντφορντ στο πιο ακριβό ματς του κόσμου, τον τελικό της Championship και επέστρεψε στην Premier League, έχοντας στη βαλίτσα της και 150 εκατ. ευρώ.

Το πιο ακριβό ματς του κόσμου το πήρε εκείνη. Και μαζί τη μεγάλη άνοδο. Η Φούλαμ νίκησε 2-1 την Μπρέντφορντ στον τελικό των play off της Championship και έπειτα από έναν χρόνο, επιστρέφει στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Για να συμβεί αυτό όμως χρειάστηκε η παράταση στο άδειο «Γουέμπλεϊ», με την κανονική διάρκεια να λήγει χωρίς γκολ.

Στον έξτρα χρόνο εμφανίστηκε ως ήρωας ο Μπράιαν, ο οποίος έβαλε τα δύο γκολ των νικητών. Ωστόσο, για το πρώτο φέρει την τραγική ευθύνη ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ, Ράγια. Στο 105’ ο Μπράιαν εκτέλεσε μακρινό φάουλ με έξυπνο τρόπο, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο ήταν εντελώς εκτός θέσης και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καταδικάζοντας την ομάδα του.

Στο 117’ οι παίκτες της Φούλαμ συνδυάστηκαν τέλεια, με τον Μπράιαν να πλασάρει για το 2-0 και να κλειδώνει την άνοδο. Η κεφαλιά του Ντάλσγκααρντ (120’+4’) για το 2-1 ήρθε αργά για την ομάδα του Νίκου Καρέλη, που δεν κατάφερε ούτε τώρα να ανέβει για πρώτη φορά εκεί που παίζουν οι μεγάλοι. Οσο για τη Φούλαμ, γυρίζει στην Premier League με την… προίκα των 150 εκατ. ευρώ που της δίνει αυτή η νίκη. Η πιο καλοπληρωμένη νίκη όλων των εποχών.

Πηγή: gazzetta.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας