Αλεξανδρούπολη: Κρούσμα κορονοϊού σε γάμο

Καλεσμένη βρέθηκε θετική

Συναγερμός σήμανε στην Αλεξανδρούπολη έπειτα από εντοπισμό θετικού κρούσματος κορονοϊού σε γάμο. Σύμφωνα με το evros-news.gr το απόγευμα της Κυριακής επιβεβαιώθηκε ότι μία γυναίκα που ήταν καλεσμένη σε γάμο το Σάββατο είναι θετική στον ιό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η κοπέλα κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά μένει σε άλλη περιοχή και ήρθε για να παραστεί στον γάμο των φίλων της. Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο σπίτι της. Την Κυριακή πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης υποβλήθηκε σε τεστ το αποτέλεσμα του οποίου βγήκε θετικό. Ενημέρωσε φίλους της και τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί, περισσότερα από 20 άτομα πήγαν επίσης στο Νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Η γυναίκα λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο βρίσκεται έξω από την πόλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι προχώρησαν σε απολύμανση των χώρων του.

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης