Αίγυπτος: Μειώνονται κρούσματα και θάνατοι από κορονοϊό

02/08/2020 | 13:58

Τον χαμηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό από τις 3 Μαΐου παρουσίασε χθες Σάββατο η Αίγυπτος.

Συγκεκριμένα η Αίγυπτος κατέγραψε 238 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων και 29 θανάτους. Μέχρι τώρα τα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται στα 94.316, ενώ τα θύματα από κορονοϊό υπολογίζονται σε 4.834 άτομα.

Συνολικά, 41.137 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στον κορονοϊό. Πάντως, ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι τόνισε στα μέσα της εβδομάδας και πριν ξεκινήσει η μουσουλμανική εορτή του Μεγάλου Μπαϊραμιού ότι σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα, η κυβέρνηση δε θα διστάσει να λάβει νέα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της παγκόσμιας πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)