Αίγυπτος: Μειώνονται κρούσματα και θάνατοι από κορονοϊό

02/08/2020 | 13:58

Τον χαμηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό από τις 3 Μαΐου παρουσίασε χθες Σάββατο η Αίγυπτος.

Συγκεκριμένα η Αίγυπτος κατέγραψε 238 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων και 29 θανάτους. Μέχρι τώρα τα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται στα 94.316, ενώ τα θύματα από κορονοϊό υπολογίζονται σε 4.834 άτομα.

Συνολικά, 41.137 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στον κορονοϊό. Πάντως, ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι τόνισε στα μέσα της εβδομάδας και πριν ξεκινήσει η μουσουλμανική εορτή του Μεγάλου Μπαϊραμιού ότι σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα, η κυβέρνηση δε θα διστάσει να λάβει νέα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της παγκόσμιας πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – Ανατριχίλα: Σύλληψη εκπαιδευτικού για πορνογραφία ανηλίκων – Απολογείται την Τρίτη