Πάτρα: “Τρελαίνεται” ο καιρός – Πρόγνωση για βροχές την Κυριακή

 

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από σήμερα (1/8) το απόγευμα και έως το απόγευμα της Κυριακής (2/8). Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) αναμένονται κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν από χαλαζοπτώσεις.

Τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική), τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια, ενώ από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Κυριακής στην Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο στη βόρεια Ελλάδα και την Κυριακή σε όλη την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο.

Σύμφωνα με το meteo.gr  το Σάββατο 1η Αυγούστου θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ισχυρές καταιγίδες

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το Σάββατο 01/08 εκτός των θερμοκρασιών που θα διατηρηθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα, το νέο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, με εντονότερα φαινόμενα στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία και στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με το meteo.gr στην Πάτρα ο καιρός θα έχει δύο πρόσωπα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς κελσίου και ο ουρανός θα είναι καθαρός. Από τις 3 το μεσημέρι όμως δείχνει καταιγίδα.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”