Στην εκδήλωση για την επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής στην Κόρινθο, ο Γιάννης Καρβέλης

03/08/2020 | 23:10

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, παραβρέθηκε μαζί με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμανη στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Γ.Ν.Κορίνθου για την επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.
Παρόντες επίσης ο Διοικητής της Μονάδας, Γρηγόρης Καρπουζης,ο Υφυπουργός Οικονομίας Χρήστος Δήμας,οι βουλευτές Κορινθίας Νικος Ταγαράς και Μαριλενα Σούκουλη,ο Δήμαρχος Κορίνθου Βασιλης Νανοπουλος κ.α.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ