ΠΟΕΔΗΝ: Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης προσήλθαν για τεστ κορωνοϊού 100 άτομα -Τα 50 από τον γάμο

01/08/2020 | 19:42

 

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη ύστερα από τον γάμο όπου διαπιστώθηκε συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού.

Την ώρα που η ανησυχία για την εστία κρουσμάτων στην Καβάλα εντείνεται, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) επισημαίνει ότι στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό 100 άτομα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τονίζει ότι «τα μισά ύποπτα δείγματα προέρχονται από τον γνωστό γάμο» και πως κάποια από αυτά βγήκαν θετικά. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, στο «Ιπποκράτειο» διεκομίσθη και μια έγκυος από τη Βέροια, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και πως κανένα από τα θετικά κρούσματα δεν χρειάστηκε -μέχρι στιγμής- νοσηλεία.
 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο