Πήγε να κάψει χόρτα και παραλίγο να “φουντώσει” όλο το χωριό! Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο Θέρμο

 

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση για φωτιά εντός του αστικού ιστού του Θέρμου σήμερα. Συγκεκριμένα περίπου στις 11.30 στη θέση “Γουλί“, σε κατοικημένη περιοχή του Θέρμου, ξέσπασε φωτιά όταν ένας άνδρας επιχείρησε να κάψει χόρτα και χαρτιά παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν και αφορούσαν και την σημερινή ημέρα.

Στο σημείο έφτασαν 3 οχήματα με 6 άνδρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θέρμου όπου κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρόπτερα, ενώ παράλληλα είχε σημάνει συναγερμός και στην Π.Υ. Αγρινίου. Κάηκε περίπου ένα στρέμμα με ελιές και ένα παράπηγμα, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Μετά την σύλληψή του, που έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 450 ευρώ! 

sinidisi

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»