Συναγερμός και στο Βόλο: Θετικοί στον κορονοϊό τέσσερις συνάδελφοι του 25χρονου σεφ – Έγιναν 90 τεστ

01/08/2020 | 17:12

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Βόλου, έπειτα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ εργαζομένων σε γνωστό καφέ-μπαρ. Η αρχή έγινε με τον 25χρονο σεφ του καταστήματος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Χθες, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε στην ιχνηλάτηση των επαφών του 25χρονου στον χώρο εργασίας του και ελήφθησαν συνολικά 90 δείγματα. Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, από τα 90 δείγματα τα τέσσερα βγήκαν θετικά. Πρόκειται για τέσσερις συναδέλφους του 25χρονου σεφ. Ωστόσο, σημειώνεται πως τα 86 άτομα που βρέθηκαν σήμερα αρνητικά στον ιό θα υποβληθούν ξανά στο τεστ έπειτα από μία εβδομάδα, ώστε να διασφαλιστεί ότι πράγματι δεν έχουν προβληθεί από κορονοϊό.

Ο 25χρονος σεφ νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κλινική του εικόνα είναι καλή.

Πηγή: taxydromos.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ