Συναγερμός και στο Βόλο: Θετικοί στον κορονοϊό τέσσερις συνάδελφοι του 25χρονου σεφ – Έγιναν 90 τεστ

01/08/2020 | 17:12

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Βόλου, έπειτα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ εργαζομένων σε γνωστό καφέ-μπαρ. Η αρχή έγινε με τον 25χρονο σεφ του καταστήματος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Χθες, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε στην ιχνηλάτηση των επαφών του 25χρονου στον χώρο εργασίας του και ελήφθησαν συνολικά 90 δείγματα. Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, από τα 90 δείγματα τα τέσσερα βγήκαν θετικά. Πρόκειται για τέσσερις συναδέλφους του 25χρονου σεφ. Ωστόσο, σημειώνεται πως τα 86 άτομα που βρέθηκαν σήμερα αρνητικά στον ιό θα υποβληθούν ξανά στο τεστ έπειτα από μία εβδομάδα, ώστε να διασφαλιστεί ότι πράγματι δεν έχουν προβληθεί από κορονοϊό.

Ο 25χρονος σεφ νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κλινική του εικόνα είναι καλή.

Πηγή: taxydromos.gr

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη