Συνωστισμός, χθες τη νύχτα, σε κλαμπ στα Νέα Στύρα, σε συναυλία ράπερ – ΒΙΝΤΕΟ

01/08/2020 | 16:28

 

Μπορεί χθες το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς να έκρουσε καμπανάκι για τους κινδύνους του κορωνοϊού ανακοινώνοντας νέα μέτρα, ωστόσο στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, έγινε το… έλα να δεις.

Παρότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι από τη Δευτέρα ουσιαστικά απαγορεύονται οι όρθιοι θαμώνες στα καταστήματα εστίασης, χθες σε κλαμπ στα Νέα Στύρα διοργανώθηκε πάρτι με γνωστό ράπερ και επικράτησε το αδιαχώρητο με τους θαμώνες να συνωστίζονται και να διασκεδάζουν κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο.
 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο