Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν τα βρήκαν ποτέ

 

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ, έχουν υιοθετήσει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση στη ζωή τους, με τη Δούκισσα του Κέμπριτζ να κάνει τα πράγματα με τον «παραδοσιακό» βασιλικό τρόπο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, κάτι που η αμερικανίδα νύφη του παλατιού δεν αποδέχθηκε ποτέ.

Μόνο ένα άτομο μπορούσε να καταλάβει πραγματικά την πίεση, τον ενθουσιασμό και την προσδοκία, και όλα αυτά που περνούσαν από το κεφάλι της Μέγκαν Μαρκλ όταν έβαλε το εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων της στο δάχτυλό της και κοίταξε μπροστά στο βασιλικό της μέλλον: η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η Κέιτ Μίντλετον έβγαινε με τον πρίγκιπά της για χρόνια πριν τελικά φορέσει την πρώτη της τιάρα και αντιμετωπίσει τα φώτα της δημοσιότητας από πολύ νεότερη ηλικία. Ωστόσο αντιμετώπισε τις ίδιες προκλήσεις.

Πολλοί θαυμαστές πίστευαν ότι η Κέιτ θα γινόταν ο ανεπίσημος μέντορας της Μέγκαν, διδάσκοντάς της τα μυστικά «επιβίωσης» στη βασιλική ζωή. Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Αντίθετα, υπήρξαν φήμες για τσακωμούς και εντάσεις μεταξύ των γυναικών από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, και το νέο βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand, τις επιβεβαιώνει.

Ενώ πολλές πηγές ισχυρίζονται ότι το ρήγμα ήταν μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, είναι ευρέως αποδεκτό ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον είναι δύο «πολύ διαφορετικοί άνθρωποι».

Η Mirror, έριξε ματιά στη σχέση τους και τι έχουν πει οι πηγές για τις «μονομαχίες των δουκισσών».

Η πρώτη συνάντηση και οι ανησυχίες της Κέιτ Μίντλετον
Πηγές λένε ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελαν απελπισμένα να συναντήσουν τη γυναίκα που είχε συνεπάρει τον Χάρι και τελικά τη γνώρισαν στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το «Royals at War», ένα νέο βιβλίο από τους ερευνητές δημοσιογράφους Dylan Howard και Andy Tillett, ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ ρώτησε τον πρίγκιπα Χάρι «είναι η σωστή;» μετά τη συνάντηση και τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αναφέρει η Mail Online.

Λέγεται επίσης ότι οι πηγές από μέσα, έχουν πει πως η Κέιτ Μίντλετον ανησυχούσε για τη σχέση τους, και επίσης πήρε τον πρίγκιπα Χάρι σε μια πλευρά για να μοιραστεί τις σκέψεις της. Έγραψαν συγκεκριμένα: «Του υπενθύμισε ευγενικά ότι έβγαινε με κάποια με μια εντελώς διαφορετική ζωή, παρελθόν και καριέρα και θα χρειαζόταν χρόνος, φροντίδα και προσοχή για να ενσωματωθεί».

Ωστόσο, οι ανησυχίες της Κέιτ Μίντλετον δεν προήλθαν από ανησυχίες για τη Μέγκαν Μαρκλ ως άτομο - απλώς την ταχύτητα με την οποία τα πράγματα κινούνταν. Από την πλευρά της, η Μέγκαν Μαρκλ, μόνο καλά λόγια είχε να πει για την πρώτη τους συνάντηση, χαρακτηρίζοντας την Κέιτ Μίντλετον ως «υπέροχη».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μίλησαν για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στη συνέντευξη για τον αρραβώνα τους όταν τους ρώτησαν πώς ήταν η πρώτη τους συνάντηση.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Πώς ήταν; Ήταν συναρπαστικό, εννοώ ξέρετε την έβλεπα για ένα χρονικό διάστημα που κυριολεκτικά δεν το είπα σε κανέναν. Και τότε ο Γουίλιαμ λαχταρούσε να τη συναντήσει, όπως και η Κάθριν. Έτσι, το να είναι οι γείτονές μας, το καταφέραμε αρκετές φορές ως τώρα και η Κέιτ ήταν καταπληκτική, όπως και ο Γουίλιαμ. Είναι φανταστική υποστήριξη». Τότε, τον διέκοψε η Μέγκαν Μαρκλ, προσθέτοντας: «Είναι υπέροχη».

«Οι αμήχανες συναντήσεις»
Στο βιβλίο Finding Freedom, οι συγγραφείς του, Scobie και Durand, ισχυρίζονται ότι το ρήγμα ήταν πραγματικά μεταξύ του Γουίλιαμ και του Χάρι, και υποστηρίζουν ότι οι δύο γυναίκες απλά δεν ήταν κοντά καθώς δεν είχαν τίποτα κοινό.

Ισχυρίζονται ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν έκανε πολλά για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπαΧάρι, και ποτέ δεν γνώρισε πραγματικά την Μέγκαν Μαρκλ.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν επίσης ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον δεν πέρασαν πολύ χρόνο μαζί πριν παντρευτούν οι Sussexes τον Μάιο του 2018 και ούτε μετά πλησίασαν η μία την άλλη.

Λένε ότι ενώ δεν υπήρχαν τσακωμοί, αλλά κάποιες «αμήχανες στιγμές» μεταξύ των βασιλικών συζύγων. Υποστηρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήλπιζε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα επικοινωνούσε μαζί της, αλλά «δεν έχασε και τον ύπνο της» όταν αυτή δεν το έκανε.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο αναφέρει: «Η Μέγκαν Μαρκλ θα συμφωνούσε με την εκτίμηση ότι οι δούκισσες δεν ήταν οι καλύτερες φίλες. Η σχέση τους δεν είχε προχωρήσει πολύ από τότε που ήταν η φίλη του πρίγκιπα Χάρι. Αλλά δεν ήταν και σε πόλεμο μεταξύ τους. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, όπως την ημέρα που τα μονοπάτια των δυο γυναικών συναντήθηκαν στο Παλάτι του Κένσινγκτον (στις αρχές του 2017, όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούσαν να βγαίνουν), και παρόλο που και οι δύο έβγαιναν για ψώνια στον ίδιο δρόμο - η Κέιτ Μίντλετον πήγαινε με το δικό της Range Rover».

Η οργή της Κέιτ Μίντλετον για τη μεταχείριση του προσωπικού της από τη Μέγκαν Μαρκλ
Υπήρξαν πολλές αναφορές ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν διαφωνίες σχετικά με το πώς μεταχειριζόταν η Δούκισσα του Σάσεξ το προσωπικό της κουνιάδας της.

Ο κορυφαίος συγγραφέας Tom Quinn ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να άφησε την Κέιτ Μίντλετον«τρομοκρατημένη» μετά από μια διένεξή τους σχετικά με τους υπαλλήλους του Παλατιού.

Ο Quinn είπε στην Daily Star ότι το παράπονο σε ένα μέλος του προσωπικού, σόκαρε τη γυναίκα του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, που έχει μιλήσει με τους «μέσα», πιστεύει ότι ήταν η αρχή μιας «ρήξης» μεταξύ των ζευγαριών.

Και ισχυρίζεται ότι τους οδήγησε ακόμη και να προσπαθήσουν να αποφύγουν ο ένας τον άλλον επειδή όλο αυτό, είχε οδηγήσει τη σχέση τους να είναι «παγωμένη».

Το περίφημο fitting για τα ρούχα των παρανύμφων
Υπήρξαν αμέτρητες αναφορές για ένα περιστατικό κατά τη δοκιμή ενός φορέματος παράνυμφου λίγο πριν τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κατά το οποίο σύμφωνα με ορισμένους, έκανε την Κέιτ να βάλει τα κλάματα.

Η πριγκίπισσα Σαρλότ ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων του γαμήλιου πάρτι, και δύο ξεχωριστές πηγές ανέφεραν στην Telegraph ότι η Κέιτ Μίντλετον«ήταν αρκετά συναισθηματική» στη δοκιμή του φορέματος, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις.

Ωστόσο, το Finding Freedom ισχυρίζεται ότι η αρχική αφήγηση του περιστατικού δεν ήταν απόλυτα σωστή. Στο βιβλίο αναφέρεται ότι οι «αυστηρές απαιτήσεις» της Μέγκαν Μαρκλ, είχαν αφήσει την Κέιτ Μίντλετον με δάκρυα και «μπερδεμένους» εκείνους που ήταν παρόντες.

Μια πηγή που ήταν εκεί ισχυρίστηκε: «Μερικά από τα παιδιά δεν συνεργάστηκαν και γίνονταν πολλά. Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν όπου μπορούσαν, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο με τα παιδιά στις πρόβες. Δεν υπήρχαν δάκρυα από κανέναν. Και στο τέλος, η πρόβα πήγε μια χαρά. Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν και οι δύο λίγο αγχωμένες αλλά επαγγελματίες στο δωμάτιο, και υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι εκεί».

Το κλαδί ελιάς της Κέιτ Μίντλετον και η αποτυχία να κάνει τα πράγματα όπως ήταν
Ενώ κυκλοφορούσαν οι φήμες για έναν καβγά μεταξύ των βασιλικών συζύγων, υπήρχαν επίσης ανησυχίες για τον πρίγκιπα Χάρι και τον Γουίλιαμ, που για μήνες είχαν μιλήσει ελάχιστα.

Μια «οδυνηρή ρήξη» στην οποία και τα δύο μέρη «αρνήθηκαν να δώσουν ένα τέλος» οδήγησε τη σύζυγο του Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, να προσπαθήσει να διορθώσει μια «πλήρη και απόλυτη διακοπή της επικοινωνίας» μεταξύ των αδελφών.

Συμβούλεψε τον Χάρι να προσφέρει στον αδελφό του μία συνάντηση - «κλαδί ελιάς» την οποία αυτός και έκανε. Οι Sussexes κάλεσαν την Κέιτ και τον Γουίλιαμ στο νέο τους σπίτι στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, μετά τη λειτουργία του Πάσχα. Ήπιαν τσάι και συζήτησαν για περίπου 30 λεπτά.

Η Κέιτ Μίντλετον σφυρηλάτησε μια «πολύ ισχυρή φιλία» με τον Χάρι, αφού εκείνη και ο Γουίλιαμ συνεργάστηκαν στενά μαζί του για να ξεκινήσουν το Royal Foundation και το φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας Heads Together.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησε επίσης να κατευνάσει την ένταση με τη Μέγκαν Μαρκλ, στέλνοντας της λουλούδια. Μια πηγή είπε στο βασιλική εκδότρια της Vanity Fair, Katie Nicholl, ότι η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησε να «διορθώσει την κατάσταση», δίνοντας λουλούδια στη Μέγκαν Μαρκλ «ως προσφορά ειρήνης». Αλλά ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν Μαρκλ «είπε στην Κέιτ με ξεκάθαρο τρόπο, ότι τα λουλούδια δεν ήταν αρκετά».
Πηγή: iefimerida.gr