Ώρα Πατρών- Γιώργος Ρώρος: “κ. Πλέσσα προμηθευτείτε μάσκες από τη Θεσσαλονίκη… ξέρετε εσείς”

Η δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ αναφέρει:

Με σημερινό άρθρο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Πλεσσας κατηγορεί την Ώρα Πατρών που ψήφισε την εναλλακτική πρόταση, με την οποία και οι εργαζόμενοι πληρώνονται και οι πλατείες και κοινόχρηστοι χώροι σώζονται. Με πολιτικούς ακροβατισμούς κατηγορεί την Ώρα Πατρών, το ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και για το προπατορικό αμάρτημα ο τίτλος που επιγράφεται το άρθρο είναι “οι μάσκες έπεσαν”.

Ρωτάμε ευθέως τον κ. Αντιδήμαρχο: ποιες μάσκες έπεσαν αυτές που αγόραζαν από προμηθευτή στη Θεσσαλονίκη με αδιαφανείς διαδικασίες σε τριπλάσια τιμή από ότι πωλούσαν στην Πάτρα;

Πράγματι κ. Πλέσσα αυτές οι μάσκες πέφτουν αργά ή γρήγορα και το πολιτικό στριπτίζ του ΚΚΕ δείχνει ότι δεν αποτελείτε τους μοναδικούς υπερασπιστές των εργαζομένων.

image_3.png

 

Μάσκες τέλος (όχι για τον covid-19)

 

 

 

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ