Νίκος Νικολόπουλος : ο Κ. Πελετίδης εξελέγη για να είναι Δήμαρχος της πόλης

Δήλωση για το Κωνσταντοπούλειο

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης παράταξη «Νέα Πάτρα» Νίκος Νικολόπουλος, σε δήλωση του αναφέρει:

Η προσπάθεια μετατροπής του Κωνσταντοπουλείου σε οίκο Ευγηρίας του…. Υπέργηρου ΚΚΕ καταρρέει και ο έκθετος Δήμαρχος Κ. Πελετίδης καλείται τώρα σε αναδίπλωση και επαναφορά του Ιδρύματος στην νομιμότητα! 

Η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αναρτήθηκε στην Διαύγεια δικαιώνει πανηγυρικά την «εκδιωχθείσα νόμιμη διοίκηση του Αλέκου Ανδρουλιδάκη και των συνεργατών του Δημ. Δριβίλα και Π. Νικ. Γουρδούπη. Ο «πραξικοπηματίας» Δήμαρχος οφείλει να αντιληφθεί, ότι το Κωνσταντοπούλειο και όλα τα ευαγή ιδρύματα της πόλης αποτελούν κατακτήσεις της κοινωνίας και δεν προσφέρονται για κομματική καταπάτηση. 

Αντιλαμβανόμενος δε, το εγκληματικό λάθος του οφείλει πάραυτα, υπακούοντας στην ανωτέρω απόφαση να διευκολύνει τις διαδικασίες για να επανέλθει στο Κωνσταντοπούλειο η νομιμότητα και η εύρυθμη λειτουργία. 

Εντέλει, σε τούτη την πόλη δεν αξίζει να υποτασσόμαστε στον ετσιθελισμό του ΚΚΕ, ούτε να ανεχόμαστε το επίπλαστο και δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Δημοτικής Αρχής, αφού σε πολλές περιπτώσεις το έχει αμαυρώσει. 

Ο Πατραικός λαός δεν εξέλεξε τον Κ. Πελετίδη, δήμαρχο για να αντιστέκεται στην νομιμότητα και να μην κατεδαφίζει τον αυθαίρετο μαντρότοιχο της βίλας του στην παραλία των Αραχωβιτίκων. Δεν τον εξέλεξε για να «εισβάλλει» με «κοκκινοφρουρούς» στο Κωνσταντοπούλειο, την Μέριμνα και σε φορείς κοινωνικής δράσης της πόλης. Δεν τον εξέλεξε για να προχωράει σε αναρίθμητες αναθέσεις έργων δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε «κοκκινοσκούφηδες». 

Παρατηρούμε, ακούμε και μαθαίνουμε τα πάντα, οπότε ας μην τρέφει την αυταπάτη, ότι θα οδηγηθεί στις επόμενες κάλπες ως πολιτικά  καλό, άσπιλο, άμωμο και αμόλυντο παιδί. 

 

Διαβάστε επίσης