Θεσσαλονίκη: «Ακόμη περιμένω οδηγίες από τον ΕΟΔΥ» λέει ο DJ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από γλέντι γάμου

Όπως είπε ο ίδιος, το θετικό είναι πως δεν έπαιξε σε άλλα μαγαζιά από τότε

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, λόγω των μαζικών κρουσμάτων κορονοϊού, έπειτα από γλέντι γάμου που έγινε στην πόλη το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα ένας από τους καλεσμένους παρουσίασε συμπτώματα την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη διαγνώστηκε θετικός. Τουλάχιστον 11 από τους συμμετέχοντες βρέθηκαν θετικοί, μεταξύ των οποίων και ο DJ.

Ο ίδιος μίλησε στο μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη, όπου σημείωσε πως δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει μαζί του από τον ΕΟΔΥ για να του δώσουν οδηγίες.

Μπήκε μόνος του σε κατ' οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, μέχρι να επαναλάβει το τεστ.

Όπως είπε ο DJ, έχει φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι, από όπου ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού στο γλέντι.

«Μόλις εμφάνισα συμπτώματα, πήγα σε ιδιωτικό εργαστήριο, το τεστ βγήκε θετικό. Από το εργαστήριο μου είπαν ότι αυτοί θα ενημερώσουν τον ΕΟΔΥ και να μείνω σε κατ’οίκον  περιορισμό περιμένοντας να μου  δώσουν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ», σημείωσε -μεταξύ άλλων- στην συνέντευξή του.

Τέλος, όπως σημείωσε ο ίδιος, «επειδή είχα άλλες δουλειές, δεν πρόλαβα να παίξω σε άλλα μαγαζιά, οπότε πιστεύω ότι δεν το μετέδωσα τόσο όσο θα φανταζόταν κάποιος».