Οι Εύζωνες στον Άγνωστο Στρατιώτη λιώνουν από τον καύσωνα

31/07/2020 | 17:00

Συνθήκες ασφυξίας επικρατούν από τις πρώτες πρωινές ώρες σχεδόν στο σύνολο της χώρας με το κύμα καύσωνα που έχει χτυπήσει με σφοδρότητα. Μάλιστα υπήρξαν και περιοχές που ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Όπως είναι λογικό οι συνθήκες καύσωνα που επικρατούν και στην Αθήνα κάνουν πολύ δύσκολη την κυκλοφορία στην πόλη. Μάλιστα όπως αποθανάτισε η κάμερα του newsbeast.gr οι Εύζωνες στο Σύνταγμα δέχονται την φροντίδα από τους βαθμοφόρους τους

Κορύφωση του κύματος ζέστης το τριήμερο που ολοκληρώνεται αύριο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, με το θερμόμετρο να παραμένει και σήμερα στο κόκκινο και τις μέγιστες θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας να πλησιάζουν ή και και να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς, ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα.

Για σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)