Τραγανά και λαχταριστά donuts για όλη την οικογένεια – Πως θα το πετύχετε!

 

Από τις πιο αγαπημένες λιχουδιές μικρών και μεγάλων είναι τα donuts, τα οποία αποτελούν θαυμάσια πρόταση τόσο για το πρωινό σας με τον καφέ, όσο και για μια λιχουδιά μετά το φαγητό.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσετε σπιτικά ντόνατς, δύο από αυτούς είναι πανεύκολοι και γρήγοροι. Ο πρώτος είναι να τα φτιάξετε με τα χεράκια σας και ο δεύτερος είναι να μπορέσετε να τα παραγγείλετε από ένα εργαστήριο που χρησιμοποιεί αγνά υλικά και προσέχει πολύ τις μεθόδους του.

Διαβάστε πρώτα την συνταγή

Αναμείξτε αλεύρι, κανέλα, αλάτι, ζάχαρη και λίγο ζεστό γάλα με τη μαγιά
Ζυμώστε το μείγμα μαζί με μια κουταλιά βούτυρο και αφήστε την να φουσκώσει για μία ώρα
Ανοίξτε φύλλο περίπου 2 εκατοστών πάχους
Κόψτε με ένα ποτήρι στρογγυλούς δίσκους, ανοίγοντας μία τρύπα στο κέντρο
Ψήστε στις αντιστάσεις για 15 περίπου λεπτά
Πριν ακόμα κρυώσουν αλείψτε τα με λιωμένο βούτυρο κανέλα και ζάχαρη

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πέρα από τους παραδοσιακούς λουκουμάδες παραλίας, αλείψτε τους με γλάσο πραλίνας και τρίψτε από πάνω μπισκότο!

Αν θέλετε σπιτικά donuts αλλά βαριέστε να τα φτιάξετε... Mr. Tony!

Το εργαστήριο παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής και ντόνατς με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει σε υπέροχες γεύσεις, την αγαπημένη σας λιχουδιά, χωρίς την προσθήκη βλαβερών υλικών. Επιλέγει αγνά προϊόντα που έρχονται φρέσκα σε καθημερινή βάση στο εργαστήριο. Μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες ενός party ή να τα πάρετε στο σπίτι για ένα κυριακάτικο πρωινό με τα παιδιά!

Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε μικρά και μεγάλα donuts με γέμιση πραλίνα, μαρμελάδα, κρέμα βανίλια ή λεμονιού, κανέλα. Πλούσιες επικαλύψεις όπως άχνη ζάχαρη, μπισκότο ή σοκολάτα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του MrTony.