AIC - Δομημένη καλωδίωση στο σπίτι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

 

Η εταιρεία AIC δραστηριοποιείται στον χώρο των ασύρματων δικτύων, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, φέρνοντας στον χώρο σας την τεχνολογία και τις λύσεις που χρειάζεστε.

Η δομημένη καλωδίωση στο σπίτι είναι μία από αυτές τις λύσεις που θα επιτρέψουν την άψογη λειτουργία όλων των συστημάτων που λειτουργούν μέσα σε αυτό, προσφέροντας μετάδοση δικτύων από πρίζες, κατανεμητές κ.α.

Η εγκατάστασή τους περιλαμβάνει κάθε τυποποιημένο υλικό που στηρίζεται σε διεθνή πρότυπα πιστοποίησης, σχεδιασμού και εγκατάστασης.

Στις μέρες μας τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας έχουν αλλάζει και έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε η τυποποιημένη καλωδίωση να προσφέρει πολύ συμφέρουσες λύσεις σε κάθε σπίτι και οικιακό χώρο. Με την εγκατάσταση δηλαδή, μιας καλής καλωδίωσης μπορείτε να έχετε στον χώρο σας πυρασφάλεια και εγκατάσταση πολλών συστημάτων που μία σύγχρονη οικία χρειάζεται.

Η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας μπορεί να γίνει εύκολα, η τοποθέτηση συστημάτων ελέγχου θερμοκρασίας, το δίκτυο H/Y, το τηλέφωνο, η ψηφιακή τηλεόραση σε ένα μόνο σύστημα.

Πολύ σημαντική είναι η αρχή της τοποθέτησης των καλωδίων, δηλαδή ο σχεδιασμός που έχει στηθεί εξαρχής στον χώρο. Αν σε κάποιο από αυτά τα στάδια κάτι πάει στραβά, τότε η εξυπηρέτηση και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καν επαρκή.

Στην AIC φροντίζουμε ώστε κάθε στάδιο να λειτουργεί και εσείς να απολαμβάνετε ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες μας. Κάθε υλικό που προορίζεται για δίκτυο δομημένης καλωδίωσης είναι πιστοποιημένο και έχει ελεγχθεί σχετικά με πολλές παραμέτρους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας και βρίσκοντας περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο που σας ενδιαφέρει. Μπείτε στο aic.gr για να μεταφερθείτε.