Καταχειροκροτήθηκε «Η άλλη όψη» στο θεατράκι της Κρήνης

30/07/2020 | 19:13

Οι δημότες της Κρήνης, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας λόγω του covid-19, απόλαυσαν και χειροκρότησαν χθες Τετάρτη, στις 9.30 το βράδυ, στο θέατρο της Κρήνης, την παράσταση « Η άλλη όψη» από την θεατρική Ομάδα Ροϊτίκων, στο πλαίσιο της Ενότητας Ερασιτεχνικού Δημιουργικού Θεάτρου του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Η παράσταση  «ανεβαίνει» σε κείμενα Ίνας Τσέλιου και σκηνοθεσία Νικόλ Πετρουλή. Παίζουν: Πηνελόπη Κοσμά, Μιχάλης Σινέμογλου, Βούλα Μαντούκα, Παναγιώτης Τομαράς, Δώρα Παπαδοπούλου,  Γιώργος Κανελλόπουλος , Χρήστος Γιαννιώτης, Μιχάλης Μίαρης, Ελένη Σπανού,Αγγελική Σαλπιστή, Ίνα Τσέλιου.

Η παράσταση μεταφέρει τους θεατές στην Ελλάδα των αρχών της δεκαετίας του ’60 όπου μία δολοφονία αναστατώνει μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας. Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον ένοχο αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Την παράσταση χαιρέτησε και παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”