Καταχειροκροτήθηκε «Η άλλη όψη» στο θεατράκι της Κρήνης

30/07/2020 | 19:13

Οι δημότες της Κρήνης, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας λόγω του covid-19, απόλαυσαν και χειροκρότησαν χθες Τετάρτη, στις 9.30 το βράδυ, στο θέατρο της Κρήνης, την παράσταση « Η άλλη όψη» από την θεατρική Ομάδα Ροϊτίκων, στο πλαίσιο της Ενότητας Ερασιτεχνικού Δημιουργικού Θεάτρου του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Η παράσταση  «ανεβαίνει» σε κείμενα Ίνας Τσέλιου και σκηνοθεσία Νικόλ Πετρουλή. Παίζουν: Πηνελόπη Κοσμά, Μιχάλης Σινέμογλου, Βούλα Μαντούκα, Παναγιώτης Τομαράς, Δώρα Παπαδοπούλου,  Γιώργος Κανελλόπουλος , Χρήστος Γιαννιώτης, Μιχάλης Μίαρης, Ελένη Σπανού,Αγγελική Σαλπιστή, Ίνα Τσέλιου.

Η παράσταση μεταφέρει τους θεατές στην Ελλάδα των αρχών της δεκαετίας του ’60 όπου μία δολοφονία αναστατώνει μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας. Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον ένοχο αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Την παράσταση χαιρέτησε και παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου.

 

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)