Καταχειροκροτήθηκε «Η άλλη όψη» στο θεατράκι της Κρήνης

30/07/2020 | 19:13

Οι δημότες της Κρήνης, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας λόγω του covid-19, απόλαυσαν και χειροκρότησαν χθες Τετάρτη, στις 9.30 το βράδυ, στο θέατρο της Κρήνης, την παράσταση « Η άλλη όψη» από την θεατρική Ομάδα Ροϊτίκων, στο πλαίσιο της Ενότητας Ερασιτεχνικού Δημιουργικού Θεάτρου του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Η παράσταση  «ανεβαίνει» σε κείμενα Ίνας Τσέλιου και σκηνοθεσία Νικόλ Πετρουλή. Παίζουν: Πηνελόπη Κοσμά, Μιχάλης Σινέμογλου, Βούλα Μαντούκα, Παναγιώτης Τομαράς, Δώρα Παπαδοπούλου,  Γιώργος Κανελλόπουλος , Χρήστος Γιαννιώτης, Μιχάλης Μίαρης, Ελένη Σπανού,Αγγελική Σαλπιστή, Ίνα Τσέλιου.

Η παράσταση μεταφέρει τους θεατές στην Ελλάδα των αρχών της δεκαετίας του ’60 όπου μία δολοφονία αναστατώνει μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας. Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον ένοχο αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Την παράσταση χαιρέτησε και παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου.

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)