Βικτώρια Χίσλοπ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πήρε τηλέφωνο για την ελληνική ιθαγένεια

 

Προσωπικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δέχθηκε η συγγραφέας Βικτώρια Χίσλοπ στο οποίο της ανακοίνωσε πως λαμβάνει τιμητικά την ελληνική ιθαγένεια.

Την εξομολόγηση αυτή, την έκανε η ίδια η Βικτώρια Χίσλοπ μιλώντας στην εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Εναλλακτικά» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Βικτώρια Χίσλοπ τόνισε μεταξύ άλλων πως μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκλαψε πολύ από την συγκίνηση.

«Είναι απίστευτο. Για μένα είναι μεγάλη τιμή και ήταν κάτι που ονειρευόμουν για χρόνια. Νιώθω Ελληνίδα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε την στιγμή που το τηλέφωνο της και άκουσε στην άλλη γραμμή τη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ηταν μια κανονική μέρα και χτύπησε το κινητό μου, το οποίο δεν πολυχρησιμοποιώ στην Αγγλία, συνήθως είναι στην κουζίνα. Άκουσα μια φωνή και μου είπε ότι έχει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας! Περίμενα ένα λεπτό, δεν ήμουν αγχωμένη, απλά δεν πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Και ξαφνικά άκουσα τη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη», περιγράφει. «Δεν μπορούσα να μιλήσω πολύ», είπε η Βικτόρια Χίσλοπ, ξεσπώντας σε γέλια. «Νομίζω αυτό δεν συμβαίνει συχνά, να σε παίρνει ο πρωθυπουργός».