Sandra Bullock: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με καλεσμένες διάσημες γυναίκες του Hollywood

29/07/2020 | 19:24

 

H Sandra Bullock την Δευτέρα 26 Ιουλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 56 της χρόνια.

Η διάσημη ηθοποιός την ημέρα των γενεθλίων της θέλησε να την περάσει μαζί με άλλους διάσημους φίλους όπως η Jennifer Aniston, η Sarah Paulson και πολλοί ακόμα. Η Jennifer ήταν εκείνη που μοιράστηκε τη γλυκιά ομαδική φωτογραφία από την ξεχωριστή αυτή μέρα στο Instagram.

«Γιορτάζοντας το κορίτσι μας σε απόσταση απόλυτης αγάπης», έγραφε η λεζάντα στην ομαδική φωτογραφία, προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά emoji. «Χρόνια πολλά Sandy, σε αγαπάμε», πρόσθεσε.

Εκεί ήταν και η Sarah Paulson, η οποία συνεργάστηκε με τη Sandra στο Ocean’s Eight και Bird Box το 2018. Όλες οι γυναίκες στη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένης μιας άγνωστης μελαχρινής που καθόταν στα δεξιά της Jen, φορούσαν μάσκες προσώπου και κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις κατά τη διάρκεια της όμορφης συνάντησης.

Sandra Bullock: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με καλεσμένες διάσημες γυναίκες του Hollywood

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο