"Άρωμα" Αχαΐας... στον γάμο της Εριέττας Κούρκουλου - Λάτση

Τραγούδησαν οι 15 50 και ο Νίκος Οικονομόπουλος

 

Λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου -Λάτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης στο μαγευτικό Αγράρι στη Μύκονο, ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση, η οποία ήταν ιδιαίτερα κομψή με τη σιέλ ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Βαγγέλης Τσουκαλάς και η Μαριάννα, φίλη από τα εφηβικά ακόμη χρόνια της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν σε κατασκήνωση στην Ελβετία όπου πέρασαν κάποιο από τα εφηβικά τους καλοκαίρια, με την Εριέττα Κούρκουλου ακολούθως να επισκέπτεται συχνά και να φιλοξενείται στο σπίτι που διαμένει μονίμως η οικογένεια της Μαριάννας στην Κέρκυρα. Εκτοτε αναπτύχθηκε μια στενή φιλική σχέση που κατέληξε χθες στην κουμπαριά.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.

Εντύπωσιακή ήταν η διακόσμηση με τις ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του Αχαιού τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση μαζί με τη ροκ μπάντα 15 50 που έχει "γράψει" χιλιόμετρα εμφανίσεων στην Πάτρα και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.  

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο
 

Πηγή: iefimerida.gr