Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Snik

 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM στο Star, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον Alpha με δική της ψυχαγωγική εκπομπή. 

Η όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα διάλειμμα από τις αποδράσεις της και τα επαγγελματικά της ραντεβού και παραχώρησε συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino, όπου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα αλλά και για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Snik.

Την ερχόμενη σεζόν θα δοκιμαστείτε ως κεντρική παρουσιάστρια μιας νέας εκπομπής στον Alpha. Τι μπορείτε να μας πείτε για αυτή;

Έχουμε με το κανάλι μια γενική εικόνα, την οποία εξετάζουμε κομμάτι-κομμάτι βλέποντας πώς θα μπορούσε να γίνει πράξη και πώς θα αξιοποιηθεί κάθε συνεργάτης για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αφήνετε μια δοκιμασμένη συνταγή για κάτι τελείως καινούργιο. Σας αγχώνει αυτό ή σας φαίνονται δημιουργικές τέτοιες προκλήσεις;

Έχω άγχος, πάντα έχω, θα το χαρακτήριζα βέβαια δημιουργικό άγχος. Και η προηγούμενη δουλειά μου, σχετικά πρόσφατη είναι, στο GNTM ήμουν για δυο σεζόν. Και εκεί η ομάδα καινούργια ήταν, οι περισσότεροι δεν είχαμε κάνει ξανά τηλεόραση, και όμως τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, αν το αγαπάς ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σου, τότε θα το πετύχεις. Σαφώς και είναι μια μεγάλη πρόκληση το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια, δεν είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το μέσο έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου, το μεγάλο όνειρό μου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά από πάρα πολύ μικρή, έχω συνεχώς ιδέες για νέα πράγματα, δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη. Κουράζομαι. Με κουράζει πιο πολύ η αδράνεια σε σχέση με τη σκληρή δουλειά.

Στην τηλεόραση είναι σημαντικό το να ταυτιστεί το κοινό με αυτόν που βλέπει στην οθόνη. Εσείς είστε μια καλλονή που δεν αντιπροσωπεύει τη μέση Ελληνίδα. Πώς θα επιτευχθεί αυτή η ταύτιση;

Το να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, είναι δυστυχία. Είμαι αληθινή, είμαι ο εαυτός μου, δεν έχω δείξει κάτι άλλο, όποιος με γνωρίζει ξέρει τι λέω, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ οθόνης και πραγματικότητας. Η ταύτιση θα επιτευχθεί μέσω της αλήθειας, διότι αυτό είναι που λείπει από την καθημερινότητα. Η γυμνή αλήθεια. Οι άνθρωποι φοβούνται να είναι ο εαυτός τους και προτιμούν να χτίζουν ένα άλλο προσωπείο στο Instagram, για παράδειγμα. Όσοι όμως τολμούν να είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς δικαιώνονται τελικά.

Είστε σε μια πολυσυζητημένη σχέση με τον ράπερ Snik. Προσπαθείτε να την προστατεύσετε από τα αδιάκριτα βλέμματα;

Μια αληθινή σχέση δεν μπορεί να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τον άνθρωπό σου θέλεις να βγεις μια βόλτα, θα πάτε μαζί στο σουπερμάρκετ ή για να αγοράσετε κάτι για το σπίτι, θα χρειαστεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον σε δραστηριότητες που αναγκαστικά γίνονται δημόσια. Δεν θα ήθελα ποτέ οι αντιδράσεις των άλλων να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας.

Τι σας έχει δέσει;

Συναισθηματικά είμαστε σαν μικρά παιδιά. Μοιάζουμε πολύ, ταιριάζουμε στην καθημερινότητα και είμαστε αληθινοί. Μιλάμε ξεκάθαρα, δεν λέμε ψέμματα ο ένας στον άλλον και αλληλοϋποστηριζόμαστε ουσιαστικά. Έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά. Είμαστε λίγο και φίλοι, περνάμε καλά μαζί.

Το προφίλ του κακού παιδιού που έχει πλασάρει σας προβλημάτισε καθόλου; Ή το θεωρείτε μέρος του παιχνιδιού στο είδος που υπηρετεί;

Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης (ο Snik) παίζει κάποιο παιχνίδι, ώστε να είναι επιτυχημένος. Έτσι τον γνώρισα, είναι αυτός που είναι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα σε αυτόν. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει, θα μπορούσε να είναι και χτίστης. Δεν θα έκανα ποτέ σε έναν χτίστη επαγγελματικές παρατηρήσεις. Τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι και εκείνος αντίστοιχα εμένα.

Φωτογραφίες: Κώστας Αυγουλής

Διαβάστε επίσης