Βρες το outfit της παραλίας στους 3GUYS – Προτάσεις για κάθε στυλ άνδρα!

 

Σε λίγες μέρες φεύγεις για το νησί και έχεις καταλάβει ότι σου λείπουν τα πιο απλά; Οι 3GUYS σου προτείνουν το καλύτερο outfit παραλίας μέσα από ανδρικά ρούχα σπορ που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην βαλίτσα σου.

Πρώτος σταθμός: Ένα καινούργιο μαγιό!

Ένα κοντό μαύρο σορτσάκι μαγιό είναι μία επιλογή κλασική και ταιριαστή στα γούστα κάθε άνδρα. Μία οικονομική πρόταση που θα έχεις σαν εναλλακτική, σε περίπτωση που θέλεις κάτι διαφορετικό. Εξάλλου πας διακοπές και επιβάλλεται να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα μαγιό στην βαλίτσα σου. Διαθέτει σπασουάρ και έχει πίσω τσέπη. Βρες το εδώ.

Βερμούδα casual: Super άνεση μέχρι το βράδυ

Το mood των διακοπών σε θέλει άνετο και ατημέλητο! Επίλεξε φέτος να φορέσεις τη βερμούδα Buz με ύφασμα φούτερ, που έχει υποστεί τεχνική παλαίωσης, με ξέφτια στα τελειώματα. Ταιριάζει σε κάθε σώμα, ύψος και ηλικία. Θα τη βρεις σε καφέ, ανθρακί και χακί.

Μπλουζάκια κοντομάνικα & αμάνικα

Θέλεις να αναδείξεις το σώμα που έχτιζες στο γυμναστήριο όλο τον χρόνο ή είσαι πιο συντηρητικός στα γούστα σου; Συνδύασε με το μαγιό ή την βερμούδα σου, ένα βαμβακερό μπλουζάκι 3GUYS, επιλέγοντας ανάλογα με το στυλ και την ώρα της ημέρας.

Βρες από εδώ το αμάνικο trendy σχέδιο το κοντομάνικο t-shirt με το αστείο print. Super καλοκαιρινές προτάσεις που θα φορέσεις σίγουρα στις διακοπές σου.

Περισσότερα ανδρικά κοντομάνικα, βερμούδες ανδρικές και μαγιό σε όλα τα μήκη και σχέδια, αποκλειστικά online, σε προσφορές από τους 3guys.gr!