Απόψε Νίκος Ζιώγαλας & Γιάννης Γιοκαρίνης live στον Κήπο του Royal

31/07/2020 | 15:37

Ο ΚΗΠΟΣ του Royal σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 φιλοξενεί στη σκηνή του δύο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Μετά την περσινή εξαιρετική βραδιά που μας χάρισαν, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης έρχονται και πάλι στην Πάτρα με ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα κάνει τη βραδινή μας έξοδο ακόμα πιο “ζωντανή”!

Το πέρασμα της ελληνικής μουσικής από  Ροκ, Ποπ, Ρέγγε, λαϊκότροπα και παραδοσιακά εναλλάσσονται σε αυτή τη μοναδική συνύπαρξη δύο σπουδαίων δημιουργών!

Από την “Σταρ” στο “Νοσταλγό του Ροκ εν ρολ” από την “Βασιλική” στο “Τσικαμπούμ” και από το “Πάρε με απόψε” στην “Ευλαμπία”!!!!

Η συνέχεια προβλέπεται μεγάλη…

Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας για φαγητό ή ποτό και απολαύστε μια βραδιά, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη!

Παρασκευή 31 Ιουλίου μετά τις 10 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.
Κρατήσεις (απαραίτητες): 2611810524

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Κι άλλο σοβαρό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Γλαύκου και Ακρωτηρίου – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)