Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια θα έχετε τύχη βουνό

και θα μάθετε όλα τα μυστικά τον Αύγουστο!

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού εισέρχεται δυναμικά και φέρνει αποκαλύψεις μυστικών, με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις που θα αφήσουν το στίγμα τους για μεγάλο διάστημα ακόμη.

Εύνοια στα πύρινα ζώδια που θα δουν την οικονομική τους κατάσταση να βελτιώνεται! Ερωτικά διλήμματα και αποφάσεις επανασυνδέσεων για τους υπολοίπους!

 ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εργασιακές επιτυχίες

Υπάρχουν κάποια θέματα που σας ενοχλούν γύρω από τη ζωή και την καθημερινότητα του ταιριού σας. Από τη νέα εβδομάδα, καλύτερα να τα συζητήσετε.

 ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πρόσωπα από τα παλιά

Φυσικά και έχετε όλα τα μάτια και τα άστρα στραμμένα υπέρ σας. Το μόνο που σας απομένει είναι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητούμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οικονομική ανάκαμψη

Υπάρχουν ακόμη μέσα στη σχέση σας κάποια αγκάθια, που θα σας κάνουν να πάρετε άμεσα μια πιο κάθετη απόφαση. Ουδείς θέλει να χάνει τον χρόνο του.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Διακοπές – Αναψυχή

Αποκλείεται εσείς να έχετε πέσει και τόσο έξω. Ολα όσα σας έχει πει- υποσχεθεί ο άνθρωπός σας θα γίνουν πραγματικότητα, αλλά με λίγη υπομονή από πλευράς σας.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Επαγγελματικές αλλαγές

Θα πρέπει να μην πέσετε και πάλι στο κόλπο του ενθουσιασμού, που σας περνάει αυτή την εποχή κάποιος πρώην σας. Ισως και όλο αυτό σύντομα να ξεφουσκώσει.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αισθηματικές προσεγγίσεις

Κάποιος που είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί σας θα σας πλησιάσει και αυτή τη φορά θα σας αποδώσει όλα όσα δεν σας έχει προσφέρει το προηγούμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Επανασυνδέσεις

Τα δώρα και οι εκπλήξεις από το σύμπαν σάς περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιδιώξτε κάτι περισσότερο από τον εργασιακό σας χώρο και θα τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Επισκέψεις φίλων

Μην έχετε αυτό το στριφνό ύφος επειδή ακόμη ο αγαπημένος σας δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, για την πορεία σας. Αλλωστε εσείς είστε αυτοί που θα το προχωρήσετε ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Περιουσιακά – Κληρονομικά

Η σκέψη σας είναι ακόμη πάνω σε κάποιον που σας έχει αρνηθεί τον έρωτά σας. Μην κάνετε κάτι επιπλέον, ίσως από τη νέα εβδομάδα να έχετε εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Δεσμεύσεις – Γάμος

Είστε οι τυχεροί αυτού του χρονικού διαστήματος, που θα έχετε τις ευκολίες που ζητάτε για να προχωρήσετε με τον άνθρωπό σας σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Εξωτερικό – Επιμόρφωση

Εχετε την εύνοια του Κυβερνήτη σας, που θα σας δώσει χρήμα και ανέσεις για να μπορέσετε να κάνετε όσα έχετε ονειρευτεί με τον άνθρωπό σας. Κινητοποιηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Συντροφικές αποφάσεις

Δεν είστε εσείς για παράλληλες διαδρομές. Αν τελικά το άτομο που υπάρχει γύρω σας, ήδη σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς, καλύτερα να φύγετε άμεσα.

Διαβάστε επίσης