«Να παραιτηθεί ο κ. Γραμμένος, αφού δεν μπορεί να διοικήσει το ποδόσφαιρο»

23/07/2020 | 20:56

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία απάντησε στην τοποθέτηση του γ’ αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, περί πιέσεων προς την ομοσπονδία, για να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολούθησε η απάντηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία σε δική της, επίσημη ανακοίνωση καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει “την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος”. Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί».

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης