Άγριες Μέλισσες: Είναι τελικά ξαδέρφια Μελέτης και Πηνελόπη;

 

 

«Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του και μέσα από αυτόν τον ρόλο που είναι ζόρικος» εξομολογήθηκε με χαμόγελο η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Δευτέρας μιλώντας για τον ρόλο της «Μυρσίνης» που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες».

«Πλέον υπάρχει τηλεόραση πριν και μετά τις Άγριες Μέλισσες, εγώ το πιστεύω αυτό» τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι εμείς που κάνουμε τηλεόραση είμαστε υπεύθυνοι για την αισθητική της χώρας. Η επικοινωνία με το κοινό, το γεγονός ότι υπάρχει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά είναι το καλύτερο spoiler, η καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει».

Η Κατερίνα Διδασκάλου εξομολογήθηκε πως δεν έχει παρακολουθήσει το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της σειράς γιατί κάνει γυρίσματα κάθε μέρα.

Αναφερόμενη στα spoilers που θέλουν τον «Μελέτη» και την «Πηνελόπη» να μην είναι ξαδέρφια, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Μπορώ να σας πω με άνεση ότι δικό μου παιδί είναι η Πηνελόπη» και πρόσθεσε πως και ο «Μελέτης» είναι παιδί της Κάτιας Δανδουλάκη και πως ο Μελέτης με την Πηνελόπη είναι ξαδέρφια: «Μην ακούτε καλέ όσα λένε!» και τόνισε πως οι ανατροπές που γίνονται σε μια σειρά ακολουθούν αυτές της πραγματικής ζωής. Ο κόσμος μιλάει για τις ερμηνείες και αυτό μου λέει ότι όταν δίνουμε στον κόσμο το καλό πράγμα ξέρει να τα αναγνωρίζει».

Διαβάστε επίσης