Άγριες Μέλισσες: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με το freddo espresso και το πλαστικό ποτήρι

17/07/2020 | 18:38

 

Αυλαία έριξαν το βράδυ της Πέμπτης οι «Άγριες Μέλισσες» με ένα επεισόδιο που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Όπως απέδειξαν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το φινάλε της σεζόν, οι τηλεθεατές «διψούσαν» να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στο «Διαφάνι».

Κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, οι χρήστες του twitter, όπως ήταν αναμενόμενο έβαλαν… φωτιά στον ιστότοπο με τα απανωτά τους τιτιβίσματα. Υπήρξε όμως και μια φωτογραφία η οποία εμφανίστηκε στο twitter και προκάλεσε αρνητική εντύπωση και πληθώρα σχολίων.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζεται η Δρόσω να κοιτά με απελπισία και απέραντη θλίψη την άδεια καλαθούνα λίγη ώρα αφού έχει δώσει το μωρό της στην οικογένεια της αδερφής της.

Πίσω από τη Δρόσω στέκει ένα τραπέζι πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένα μια κανάτα, μια λεκάνη, κεριά αλλά και… ένα πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης από καφέ γνωστής μάρκας.

Οι δαιμόνιοι χρήστες του twitter «ξετρύπωσαν» αυτήν τη φωτογραφία η οποία αμέσως δέχτηκε «βροχή» σχολίων και ερωτημάτων όπως το «πώς γίνεται, σε μια τόσο φροντισμένη και προσεγμένη παραγωγή να ξεφύγει κάτι τέτοιο».

Άγριες Μέλισσες: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με το freddo espresso και το πλαστικό ποτήρι

Ποια είναι όμως η αλήθεια πίσω από αυτήν τη φωτογραφία;

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προέρχεται από φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια των προβών της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και είναι ανάμεσα σε αυτές που ο σταθμός προμηθεύει στους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μαζί με τις περιλήψεις των επεισοδίων.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι, δεν πρόκειται για κάποιο «λάθος» της παραγωγής που βγήκε στον «αέρα». Με μια πιο προσεκτική ματιά στο συγκεκριμένο απόσπασμα, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, από όπου προέρχεται και το καρέ, θα παρατηρήσει κανείς ότι δεν φαίνεται πουθενά πλαστικό ποτήρι με καφέ.

«Στοχευμένο το ότι βγήκε αυτή η φωτογραφία κατά τη διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν. Προφανώς η μεγάλη επιτυχία της σειράς κάποιους ενοχλεί» αναφέρουν στο newsbeast.gr πηγές του Ant1.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 01.00.05 στο βίντεο που ακολουθεί: 

Περισσότερα από 2.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το φινάλε

Με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που σάρωσε στην τηλεθέαση έγραψαν το βράδυ της Πέμπτης τον επίλογο τους, για φέτος, οι «Άγριες Μέλισσες». Το συγκλονιστικό φινάλε παρακολούθησαν 2.236.000 τηλεθεατές έστω και για 1 λεπτό. Στο δυναμικό κοινό 18-54, οι «Άγριες Μέλισσες» κατέγραψαν 38,6%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο», αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 61%, ενώ το τελευταίο επεισόδιο καθήλωσε και τους άνδρες, καταγράφοντας μέχρι και 32%.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)