Γιατί η Σάσα Σταμάτη είπε «όχι» στις τηλεοπτικές προτάσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της

Ευτυχισμένη είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σάσα Σταμάτη, η οποία πριν λίγες μέρες πάντρεψε τον αδερφό της Γιάννη. Η Σάσα Σταμάτη το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» του Alpha και μίλησε για εκείνον.

«Πάντρεψα τον αδερφό μου, τον αγαπάω γιατί είναι αγωνιστής, το παλεύει, δεν το βάζει κάτω. Και θέλω να ανακοινώσω και στο Happy Day ότι θα γίνω θεία, περιμένουμε μωράκι, τον Γιάννη Σταμάτη junior! Επειδή εγώ θα αργήσω να παντρευτώ, είπα να παντρέψω τον αδερφό μου» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα ενώ εξήγησε γιατί απέρριψε προτάσεις.

«Επαγγελματικά έχω να σου ανακοινώσω ότι τη Δευτέρα ξεκινάει μια καινούργια εφημερίδα, όπου θα γράφω κι εκεί. Τηλεοπτικά μου έχει γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά έχω απαντήσει αρνητικά.Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω κάτι και δεν έχει προταθεί κάτι που να μου αρέσει πάρα πολύ. Και δεν είμαι σε καλή φάση να κάνω κάτι εγώ σαν Σάσα και δεν είναι και αυτό το κάτι, που λέμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να μας αρέσει πολύ. Θέλω να μου αρέσει πολύ το επόμενο πράγμα που θα κάνω», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ