Ηλεία: Απόπειρα αρπαγής 8χρονου - Ο πατέρας του αποκαλύπτει πώς γλίτωσε το παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης

Μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση έχει φέρει η δεύτερη απόπειρα απαγωγής παιδιού στην Ηλεία, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Ο πατέρας του παιδιού, περιέγραψε όσα του μετέφεραν ο γιος και η σύζυγός του σχετικά με το περιστατικό.

Ο 8χρονος από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης πρόλαβε να κρυφτεί στο σπίτι του, όταν αντιλήφθηκε πως τρία μελαμψά άτομα μέσα σε μια λευκή κλούβα τον ακολουθούσαν και προσπάθησαν να τον απαγάγουν, σύμφωνα με όσα μετέφερε στους γονείς του.

 

 

Κατάθεση έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σοφιανός που έκανε γνωστό το γεγονός. “Μας μετέφεραν ότι έγινε προσπάθεια χθες πριν το μεσημέρι, να αρπάξουν ένα αγοράκι ανήλικο, οχτώ χρονών, τον Δημητράκη, αλλά παρά την προσπάθεια των απαγωγέων ο μικρός ξέφυγε.

Τον ακολουθούσαν για κάποιο χρονικό διάστημα, το παιδί ήταν με το πατίνι του και επειδή είναι γρήγορος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην αυλή φωνάζοντας και κλαίγοντας. Βγήκε η μητέρα του να δει, δεν ξέρω αν πρόλαβε να τους δει αλλά από ότι με πληροφόρησαν ήταν μία άσπρη κλούβα. Μία άσπρη κλούβα με κάποιους μελαμψούς στην εμφάνιση αλλά δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν. Τώρα τελευταία, πολλά ύποπτα φορτηγάκια και βαν κυκλοφορούν. Μετά από μία ώρα με πληροφόρησαν κάποιοι κάτοικοι, ότι κυκλοφορούσαν τρεις μελαμψοί τύποι, με ένα βυσσινί βαν. Έχουμε προβληματιστεί όλοι πάρα πολύ, για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό. Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση και εφιστώ την προσοχή τους να φυλάνε τα παιδιά τους. Κάποια μέτρα θα ληφθούν τώρα, γιατί έχουν ξεσηκωθεί και οι γονείς. Θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι”.

 

 

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Διαβάστε επίσης