Παναθηναϊκός: 884 νέα μέλη στον Ερασιτέχνη μετά το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Έχουν καταγραφεί και 810 ανανεώσεις στις συνδρομές μελών

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι των πράσινων, όπως φαίνεται, περίμεναν πώς και πώς μία επιτυχία από κάποιο τμήμα που ανήκει στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να δείξουν και εμπράκτως ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. Αυτό, δηλαδή, που συμβαίνει μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στο βόλεϊ μετά από αναμονή 14 χρόνων.

Συγκεκριμένα, έχουν υπάρξει 884 νέα μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και άλλα 810 έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους, με το τριφύλλι να ενημερώνει επισήμως μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους «αιώνια πιστούς» οπαδούς της ομάδας για την συγκινητική έμπρακτη στήριξη που δείχνουν από τις αρχές του μήνα και τους καλεί να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας με ανανεώσεις των συνδρομών τους και νέες εγγραφές.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή του βόλεϊ στους άνδρες χάρη στη διοίκηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πλέον καλείται να βασιστεί στις δυνάμεις του και στην βάση του, που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του.

Από την αρχή του Ιουλίου, στη νέα μεταβατική περίοδο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι αγαπάνε την ομάδα και στέκονται ενεργά μαζί της και την επόμενη ημέρα.

Στο χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου-14 Ιουλίου και έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του βόλεϊ στους άνδρες έχουν γίνει 884 νέες εγγραφές και 810 ανανεώσεις συνδρομής μελών.

Ο Σύλλογος βασίζεται πλέον σε μεγάλο βαθμό στους οπαδούς του και είναι κομβικής σημασίας οι νέες εγγραφές καθώς και οι ανανεώσεις που θα γίνονται».

Πηγή: newsbeast.gr