Νεκρό βρέφος μετά τη γέννα - Τί λέει η δικογραφία για την 20χρονη μητέρα - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Η ιατροδικαστική εξέταση , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 δεν έδειξε στοιχεία κακοποίησης του βρέφους. Ωστόσο, οι ιστολογικές εξετάσεις που θα γίνουν θα αποδείξουν τι ακριβώς συνέβη. 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Η νεαρή κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας", όπου έφθασε χθες με ασθενοφόρο από την Ναύπακτο όταν το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από την μητέρα της για ακατάσχετη αιμορραγία. Οπως είπαν στο tempo24 στελέχη του νοσοκομείου βρίσκεται στη μαιευτική κλινική και αναμένεται ενδεχομένως αύριο το πρωϊ να παρει εξιτήριο.

Να σημειωθεί πως παράλληλα αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση.

Νεότερα στοιχεία για το νεκρό βρέφος στη Ναύπακτο, που σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε βάρος της 20χρονης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα έκθεση νεογνού και όχι για ανθρωποκτονία (παιδοκτονία).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, αρχικά φρουρούμενη, ωστόσο εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη μετά από εντολή Εισαγγελέα.

Η γυναίκα γέννησε το άτυχο βρέφος σε χώρο εντός της οικίας όπου διαμένει, ενώ φως στα αίτια θανάτου του βρέφους θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι έρευνες από την πλευρά της αστυνομίας συνεχίζονται.

 

 

Διαβάστε επίσης