Κάτω Αχαΐα: ΝΕΟΤΕΡΑ - Αυτόφωρο ο ιδιώτης που είχε στήσει εξέδρα για γλέντι - ΦΩΤΟ

ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΞΕΔΡΑ

 

Αυτόφωρη διαδικασία για τον ιδιώτη που είχε στήσει εξέδρα σε δημόσιο χώρο για γλέντι στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, ακολούθησε το Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, κατόπιν σχετικών καγγελιών. Ο ιδιώτης οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, με το αστυνομικό τμήμα επικοινώνησαν και στελέχη της δημοτικής αρχής. Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός και να θωρακιστεί η δημόσια υγεία λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά και μην προκληθεί γενικότερη όχληση.  

----------------

Η θέα της στημένης εξέδρας στα "Τσιγγάνικα" στην πόλη της Κάτω Αχαΐας, πυροδότησε αναστάστωση στους κατοίκους της ευρύτερης αρχής και σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες αρχές, καθώς αποτελεί προμήνυμα για τη διεξαγωγή γλεντιού τις επόμενες ώρες.

Το γεγονός της διοργάνωσης, ενός ακόμα νυχτερινού γλεντιού, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, προβληματίζει τους κατοίκους αλλά και τις αρχές, πρωτίστως για το εάν και κατά πόσο θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο της πρόληψης μετάδοσης του νέου κορονοϊού (covid-19) και δευτερευόντος για την όχληση που θα προκληθεί.

axagia1.jpg

Διαβάστε επίσης