Κάτω Αχαΐα: ΝΕΟΤΕΡΑ – Αυτόφωρο ο ιδιώτης που είχε στήσει εξέδρα για γλέντι – ΦΩΤΟ

 

Αυτόφωρη διαδικασία για τον ιδιώτη που είχε στήσει εξέδρα σε δημόσιο χώρο για γλέντι στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, ακολούθησε το Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, κατόπιν σχετικών καγγελιών. Ο ιδιώτης οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, με το αστυνομικό τμήμα επικοινώνησαν και στελέχη της δημοτικής αρχής. Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός και να θωρακιστεί η δημόσια υγεία λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά και μην προκληθεί γενικότερη όχληση.  

—————-

Η θέα της στημένης εξέδρας στα “Τσιγγάνικα” στην πόλη της Κάτω Αχαΐας, πυροδότησε αναστάστωση στους κατοίκους της ευρύτερης αρχής και σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες αρχές, καθώς αποτελεί προμήνυμα για τη διεξαγωγή γλεντιού τις επόμενες ώρες.

Το γεγονός της διοργάνωσης, ενός ακόμα νυχτερινού γλεντιού, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, προβληματίζει τους κατοίκους αλλά και τις αρχές, πρωτίστως για το εάν και κατά πόσο θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο της πρόληψης μετάδοσης του νέου κορονοϊού (covid-19) και δευτερευόντος για την όχληση που θα προκληθεί.

axagia1.jpg

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ