Πάτρα: Διαγνώστηκε με καρκίνο στην τέταρτη προσπάθεια να κάνει παιδί... Μια συγκλονιστική ιστορία και μια μαία "βράχος" δίπλα της - ΦΩΤΟ

Η Χριστίνα Χριστοπούλου από τα Γιουλέικα δυτικής Αχαΐας, είναι μαία και μας έχει συγκινήσει αρκετές φορές, από τον τρόπο με τον οποίο υπηρετεί τον επάγγελμά της. Αν και η ίδια όπως μας έχει εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της στο dytikanea, δεν το αισθάνεται ως επάγγελμα, αλλά τρόπο ζωής, λόγω της ανάγκης που πηγάζει από μέσα της για να προσφέρει!

Χριστίνα Χριστοπούλου: Η φοιτήτρια από την Αχαΐα που βοηθάει τις προσφυγοπούλες να γεννήσουν! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μην ξεχνάμε ότι φοιτήτρια ακόμα, την βρήκαμε στους πρόχειρους καταυλισμούς προσφύγων, να βοηθά εθελοντικά να γεννήσουν έγκυες προσφυγοπούλες.

Για μια ακόμη φορά, η Χριστίνα μας υπενθυμίζει τί είναι μαία… Η ίδια γράφει:

“Η μέρα σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι για άλλον παρά μόνο για σένα… Μετά τις 3 αποβολές στην 4η εγκυμοσύνη σου διαγνώστηκες με καρκίνο μαστού στον 4°μηνα… ο δρόμος δύσκολος, τα εμπόδια πολλά, το άγχος υπερβολικό μετά από κάθε σου χημειοθεραπεία αλλά πάνω από όλα ήταν η θέληση μας να σε δούμε μανούλα και σήμερα ναι τα κατάφερες έφερες στον κόσμο στον γιο σου… ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΟΥ, το μεγαλείο της ψυχής σου κι η καλοσύνη σου δεν περιγράφεται απο κανέναν! Είσαι θησαυρός γλυκό μου κορίτσι. Να μας ζήσετε λοιπόν κι οι ΔΎΟ αυτή θα είναι η ευχή μας για εσάς. Να θυμάσαι στον δύσκολο αγώνα που έχεις μπροστά σου εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου…”

Τα σχόλια είναι περιττά…

Διαβάστε επίσης