Κορονοϊός: Κανένας κίνδυνος μέχρι στιγμής από τους προερχόμενους από την Ιταλία ταξιδιώτες-Αρνητικά και τα 3.000 δείγματα από Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα

Μπορεί η ανησυχία και ο προβληματισμός από τα εισαγόμενα λόγω τουρισμού κρούσματα κορονοϊού να υφέρπει στην Ελλάδα, ωστόσο τα νέα από τους ελέγχους των τουριστών που έρχονται από την Ιταλία είναι ικανοποιητικά.

Πιό συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το tempo24.news, αποδεινύεται του λόγου το αληθές. Συνολικά σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα από την ημέρα της επανεκκίνησης των επιβατικής κίνησης, έχουν διενεργηθεί 3.000 τεστ για κορονοϊό εκ των οποίων όλα ήσαν αρνητικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο αριθμός των δειγμάτων είναι εξαιρετικά υψηλός, έτσι ώστε τα συμπεράσματα που εξάγονται να είναι ασφαλή και έστω κατά προσέγγιση να εξάγεται το συμπέρασμα οτι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας από τους ευρωπαίους ταξιδιώτες που έρχονται στην χώρα μας από την Ιταλία.

Την ίδια ώρα συγκρατημένα αιδιόδοξα είναι τα μηνύματα και από την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων ασθενών από κορονοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Από τους δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ, ο ένας αποσωληνώθηκε, ενώ για τους υπόλοιπους η αντιμετώπιση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου έχει μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα για την εξέλιξη της υγείας τους.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς